• WE’VE COME WAY BEYOND THIS!

  VIEW

Nieuws/blog

T-POST, news on a t-shirt

Geposted in - blog

Ben je ‘in to’ de actualiteit en heb je graag een exclusief t-shirt? Dan is T-post echt iets voor jou, iedere maand kiest de redactie een leuk, soms grappig nieuws-item. En stuurt het naar een grafisch ontwerper, die er dan een sterk beeld bij maakt.

Het ontwerp wordt dan op de t-shirt gedrukt & …

Meer »

WAT DOET INSPECTOR GADGET?!

01 | Webdesign

~ Uitzonderlijk ontwerp, uitgaande van de gebruiksdoelen & gebruikerservaring, een single page website in het kader van een actie of een corporate website met alles erop & eraan... Voor Inspector Gadget maakt het geen enkel verschil. Het objectief blijft immers altijd hetzelfde: de juiste website creëren om jouw idee te realiseren.

02 | Grafiek

~ Heeft je zaak een logo nodig of ineens een volledige huisstijl? Gadget verzorgt het allemaal. Een logo is meer dan een icoon op je visitekaartje. Een huisstijl is het gezicht van je bedrijfsindentiteit. Zet kracht achter je promotie door het uit te drukken in beelden met stijl. Interactie in je drukwerk, werk samen met Gadget & Layar!

03 | Video

~ Maak een promo-video van uw zaak… Tegenwoordig wint video meer & meer terrein binnen ons leven, kijk maar naar Youtube & Vimeo. Als groot bedrijf of zelfs kleine zelfstandige kan het soms een meerwaarde betekenen om jezelf kenbaar te maken via een video. Het is persoonlijker en geeft op een dynamische manier weer wie je bent & wat je doet.

04 | Layar

~ Inspector Gadget werkt samen met Layar om uw drukwerk een extra dimensie te geven… Hoeveel mensen hebben tegenwoordig geen tablet?En bijna 85 % van alle nieuw aangekochte GSMs zijn SMARTphones. Met Layar wordt uw drukwerk of product ook SMART. Deze nieuw technologie geeft zonder problemen een grote meerwaarde aan uw zaak of product.

05 | Widgets

~ Insp. Gadget heeft voor de VRT twee widgets ontworpen, VRT Radio & De Redactie. Beluister alle zenders of lees de verschillende nieuws-feeds van de redactie recht van op uw Mac Dashboard. U kunt ze hieronder downloaden. Insp. Gadget kan met u samenzitten om een widget op maat te maken voor uw bedrijf.

06 | Advies

~ De wereld is meer dan Word & Excel. Al gehoord van Prezi of Moovly. Je ziet wel het potentieel binnen Ipads, tablets en smartphones. We gaan samen kijken binnen je bedrijf hoe we de productiviteit kunnen verbeteren op basis van allerhande nieuwe technologieën. Door die verbeterde productiviteit krijg je meer tijd voor de kerntaken van je zaak of belangrijker nog, tijd voor jezelf.

 • Inspector Gadget stands for exellent work.
  Is punctual and works well with clients and colleagues.

  Eddy De Smedt, CEO Eurofinco
 • Met Creditum werken we nu al meer dan 3 jaar met Tom (Insp. Gadget) als onze website-man. Snel , efficiënt en met de juiste grafische smaak zorgt hij voor onze digitale “ voorgevel “. Supercontent !

  Stef Van den Broeck, CEO CREDITUM
 • Ik ben heel tevreden over de website van Het Lindehuis & m’n klanten geven hele goede commentaren, op de professionele manier waarop ze uitgewerkt werd.
  Zeker een aanrader, ook in na service !

  Helga Poppe, zaakvoerster


Inspector Gadget

Inspector Gadget, aka Tom Goossens is een doorgewinterde geek, die niets liever doet dan websites & grafiek maken. Zoeken naar nieuwe innovaties en zijn naam zegt het zelf, natuurlijk gadgets. Applicaties die uw zaak of persoon bijstaan in je productiviteit.

Troeven

 • Geek in Devices
 • Social
 • All Adobe
 • Interior design