Layar

Inspector Gadget werkt samen met Layar om uw drukwerk een extra dimensie te geven…

Hoeveel mensen hebben tegenwoordig geen tablet?En bijna 85 % van alle nieuw aangekochte GSMs zijn smartphones. En het woord zegt het zelf: SMART! Met Layar wordt uw drukwerk of product ook SMART. Deze nieuw technologie geeft zonder problemen een grote meerwaarde aan uw zaak zonder de grote kost. Hiernaast en hieronder kan u enkel voorbeelden zien van de waaier aan mogelijkheden.

naamkaart

Interactieve naamkaartjes met een wow-effect.

Een naamkaartje van de toekomst. Met Layar kan er zoveel meer op een naamkaartje komen, zelfs al heeft u ze al gedrukt. Zo kan de persoon die uw kaartje krijgt direct alle gegevens in zijn telefoon opslagen of een promofilm van uw zaak zien. Maar ook direct de route naar uw zaak vinden. En nog zo veel meer…

folder1

Advertenties & Folders die werken!

Een interactieve folder of advertentie zorgt dat uw potentiële klanten sneller naar uw website zullen gaan. Maar ook het volgende, wil u ergens een advertentie plaatsen en vind u de oppervlakte te klein en dan nog te duur? Wel via Layar kan u op die advertentie zoveel zetten of zo groot maken als u zelf wil. Zorg dat ze die promo in uw folder direct kunnen vinden in uw webwinkel.

affiche

Affiches met Social’s & promo-video!

Stel, u heeft een event georganiseerd, u maakte een flyer en affiche. Zorg er dan ook voor dat bijvoorbeeld die tot leven komt met een geanimeerd filmpje. Of laat uw event meteen kan gedeeld worden op Twitter of Facebook. Geef hen bijvoorbeeld een promo-actie bij het delen.
Zorg voor een buzz op de social media…

produkt

Uw product of uw zaak verdient meer …

U bent natuurlijk fier op het product dat u verkoopt en u wil alle info bieden op die verpakking. Probleem, die beperkte plaats op die verpakking. Met Layar kan u alle info er op plaatsen of het zelfs visualiseren met een video. Wees fier op uw product en laat zien hoe het gemaakt wordt.